fredag 12 mars 2010

Coiffeuse

För tre timmar sedan blev Patricia sugen på vin. Eftersom klockan bara var fyra ville hon komma på en bra anledning och tyckte att om jag klippte henne skulle hon verkligen behöva vin. Så jag öppnade frisörsalong och hon öppnade vinflaskan, sen var det klippt (som frisör måste man vara sådär fyndig med orden, det hör till).












3 kommentarer:

  1. Får jag påminna dig min kära vän om att vi lever i ett fritt land ,dvs, vill man dricka vin så gör man det, vill man avstå så gör man det, jag tror säker att du är på en alldeles utmärkt frisör utan vin i blodet!!

    SvaraRadera
  2. sörpatricia! Och jag vet, det är en arbetsskada vi frisörer lider av. Vi KAMMAR alltid hem en bra poäng i allt vi säger. Du är nog som jag KLIPPT och skuren för det jobbet. Ska vi öppna en salong? Den kan endera heta "Skönheten och Odjuret- kom som ett odjur, vi förvandlar dig till en skönhet" (Du vet klassikern från Ugglan) eller "The Hjortz- vi klipper, vi sjunger, vi spelar. Du betalar". Vad sägs?

    SvaraRadera
  3. SÖTpatricia skulle det stå och inte sör. Hon kommer ju inte från sörgården precis. Men söt är hon i håret! (Och annars också såklart!).

    SvaraRadera